welkom bij kuura.

de zorg van morgen, ligt vandaag in jouw hand.

kuura is het meest gebruiksvriendelijke, visuele en intuïtieve online zorgplatform dat zorgaanbieders verbindt met hun zorgvragers en/of zorgverleners.

Door middel van een unieke opbouw van gepersonaliseerde zorgprofielen en een overzichtelijk dashboard om deze profielen te beheren, zijn zorgaanbieders in staat om de informatie van hun zorgvragers en zorgverleners uit te vragen, in te zien, te beheren en uiteindelijk met elkaar te verbinden. Deze informatie geeft een indicatie van de benodigde zorg, de eigen kijk op de gezondheid én een actueel beeld van de wensen, behoeftes en mogelijkheden van de zorgvrager.

overzichtelijk & gebruiksvriendelijk

Zorgvragers krijgen de mogelijkheid om via hun persoonlijke zorgprofiel aan te geven wie zij zijn, wat zij belangrijk vinden, wat zij nog kunnen en wat hun eigen kijk is omtrent belangrijke zorggerelateerde onderwerpen.

Daarbij krijgen zorgverleners een gebruiksvriendelijke, visuele en intuïtieve digitale werkomgeving waarin het inzien van belangrijke zorggerelateerde data in één oogopslag gebeurt. Daarnaast is het rapporteren van geleverde zorg, het opstellen van doelen en in contact blijven met hun zorgvragers en/of naasten nog nooit zo makkelijk geweest.

waarom kiezen voor kuura?

persoonlijke regie

kuura stelt zorgvragers in staat om hun zorgbehoeften en voorkeuren op hun eigen tempo in te vullen, wat leidt tot meer controle en een gepersonaliseerd zorgtraject.

gezondheidsbewustzijn

Door de eigen kijk op gezondheid in kaart te brengen, worden zorgvragers zich bewuster van hun welzijn en kunnen ze proactief deelnemen aan het gesprek over hun gezondheid.

aangepaste zorgmatching

kuura's matchingsproces zorgt ervoor dat zorgvragers zorgverleners vinden die niet alleen voldoen aan hun zorgbehoeften maar ook persoonlijke interesses delen, wat kan leiden tot meer verbinding.

transparantie & overdracht

De mogelijkheid om profielen gemakkelijk te delen online en/of via een PDF verbetert de communicatie en overdracht tussen verschillende zorgverleners en familieleden.

word ook onderdeel van de kuura community

Wij dromen groot; kuura is op weg om de centrale hub te worden voor zorggerelateerde informatie en communicatie in Nederland. Ons streven is om een community op te bouwen die niet alleen de zorgapp van Nederland zal zijn, maar een beweging die de menselijke kant van zorg in de schijnwerpers zet.

Momenteel zijn wij op zoek naar gelijkgezinde partijen en/of innovators die met ons willen meetesten. Ook zijn we op zoek naar launching partners die actief willen bijdragen aan het vormgeven van het platform en met kuura willen meegroeien.

kuura b.v. © 2024