Welkom bij
kuura.

De zorg van morgen,
ligt vandaag in jouw hand.

Voor wie is kuura?

In de zorg is er een groeiende behoefte aan persoonlijke aandacht en verbinding, maar tijd is vaak schaars. kuura is er voor zorgvragers en zorgverleners die streven naar een intuïtieve en efficiënte manier om een zorgprofiel aan te maken en een zorgintake te stroomlijnen. Onze gebruiksvriendelijke applicatie bespaart tijd en maakt het eenvoudig om in één oogopslag te zien wie de zorgvrager is, hoe zelfstandig zij zijn en wat hun zorgvraag is. kuura is de sleutel tot gebruiksvriendelijkheid, persoonlijke zorg en tijdbesparing in het intakeproces.

Stap in de wereld van kuura en ervaar zelf hoe we samen de zorg van morgen vormgeven, één persoonlijk zorgprofiel tegelijk.

Gebruiksvriendelijk en toegankelijk.

kuura is ontworpen met jou in gedachten. Onze intuïtieve interface zorgt voor een naadloze ervaring, of je nu een zorgvrager of zorgverlener bent. kuura is toegankelijk op elk apparaat, zodat je altijd en overal de zorgintake kunt beheren en optimaliseren.

Alles in één oogopslag.

kuura biedt een visueel overzicht dat het zorgproces voor iedereen toegankelijker maakt. In één oogopslag zie je het unieke verhaal van elke zorgvrager, waardoor je gemakkelijker verbinding maakt en effectievere zorg biedt. Ervaar hoe dit handige hulpmiddel een verschil maakt voor alle betrokkenen.

De zorgvraag.

kuura brengt de zorgvraag helder in beeld, zodat je precies weet welke ondersteuning en aandacht elke zorgvrager nodig heeft. Onze aanpak zorgt voor efficiëntie, zodat je meer tijd overhoudt voor wat écht belangrijk is: persoonlijke en betrokken zorg.

Fysiek

kuura helpt je om de fysieke behoeften van zorgvragers in kaart te brengen. Leg belangrijke informatie over gezondheid, mobiliteit en zelfzorg vast, zodat je de juiste ondersteuning kunt bieden voor een actief en comfortabel leven.

Mentaal

kuura biedt inzicht in de mentale gesteldheid van zorgvragers. Verzamel gegevens over emotioneel welzijn, cognitie en communicatie om zorgvragers te helpen hun mentale veerkracht en kwaliteit van leven te versterken.

Sociaal

kuura maakt het eenvoudig om de sociale dimensie van zorg te verkennen. Identificeer sociale netwerken, relaties en interesses van zorgvragers om hen te ondersteunen bij het opbouwen van waardevolle verbindingen en het verrijken van hun levenskwaliteit.

Omgeving

Met kuura krijg je inzicht in de leefomgeving van zorgvragers. Analyseer factoren zoals huisvesting, toegankelijkheid en veiligheid om een ondersteunende en stimulerende omgeving te creëren die aansluit bij hun unieke behoeften.