kuura is hier!

Ontdek kuura: onze gebruiksvriendelijke intake, focus op positieve gezondheid en zelfredzaamheid, en aandacht voor persoonlijke interesses brengen een nieuwe dimensie in zorgverlening. kuura is niet alleen een tool voor intakes en zorgmatching; het is een beweging naar een zorgproces dat de hele persoon erkent en respecteert. Doe mee met onze testfase en ervaar hoe we zorg persoonlijker maken. 

Neem contact op met ons team en neem de zorg van morgen vandaag in jouw hand.

huidige situatie

 • tijdsdruk & personeelstekort

 • intakes duren gemiddeld 45-60 minuten

 • administratieve taken nemen nu tot 40%
 van de tijd in van zorgverleners

 • huidige informatie over zorgvrager beperkt, 
niet overzichtelijk & verspreid

 • thematiek ‘ken je bewoner’ & positieve
 gezondheid kernpunt binnen organisaties

de oplossing met kuura

 • zorgintakes via kuura kunnen 
de intake-tijd halveren

 • de zorgvrager vult de intake in waar en wanneer het diegene uitkomt

 • de informatie over de zorgvrager is persoonlijker, completer en overzichtelijker

 • meer bewustwording eigen gezondheid

 • informatieoverdrachten gaan efficiënter

 • kwaliteit van zorg meetbaar door directe communicatielijnen met zorgvrager

gebruiksvriendelijke intakes

kuura's gebruiksvriendelijke intakeproces brengt helderheid in de soort hulpvraag, de zorgbehoeften en de persoonlijke voorkeuren voor zorg die écht aansluit bij de zorgvrager.

Naast de huidige hulpbehoevendheid en eigen mogelijkheden kijken we ook heel graag naar de eigen kijk op de gezondheid. Met deze inzichten wordt zorg persoonlijker, toegankelijker en vooral ook makkelijker.

positieve gezondheid

Bij kuura draait het om meer dan alleen zorg. Ontdek onze unieke aanpak die de algehele gezondheid en welzijn omarmt. Want een zorgvrager is meer dan zijn/haar diagnose. De eigen kijk op de gezondheid is erg belangrijk! Met de knop 'hier wil ik het over hebben' kan de zorgvrager zelf aangeven waar extra aandacht vereist is.

zelfredzaamheid

kuura gebruikt de Barthel index om zelfstandigheid te beoordelen. Zo brengen we in kaart wat iemand zelf nog kan, waar diegene hulp bij nodig heeft

interesses, hobby's & activiteiten

Wij erkennen het belang van het persoonlijke verhaal achter elke zorgvrager. Door aandacht te schenken aan hun interesses, hobby's en activiteiten, brengen we een diepere dimensie in het zorgproces.

matchen van zorgvragers met zorgverleners

Ontdek hoe kuura zorgvragers en zorgverleners samenbrengt op basis van zorgbehoeften, interesses en meer.

wij zijn kuura.

Bij kuura staat de mens centraal, niet het systeem. Wij bieden zorgvragers de vrijheid om hun eigen zorgreis vorm te geven, waarbij hun unieke behoeften, voorkeuren en mogelijkheden het kompas zijn. Met een paar klikken opent kuura de deur naar een wereld waar zorgintakes niet alleen overzichtelijk en gebruiksvriendelijk zijn, maar ook een verlengstuk van de persoonlijke visie op gezondheid en welzijn.


Ons platform is een plek waar eigen regie en bewustwording samenkomen om zorgvragers te transformeren in actieve deelnemers van hun gezondheidsreis. De mogelijkheid om een persoonlijke kijk op gezondheid te delen, is niet alleen belangrijk voor de eigen bewustwording, maar stimuleert ook een constructieve dialoog tussen zorgvragers en zorgverleners. Dit fundament van positieve gezondheid is wat kuura onderscheidt en de kern vormt van onze filosofie.


Maar kuura gaat verder dan alleen intakes. We zijn een matchmaker die hart voor zorg heeft, waar zorgverleners en zorgvragers elkaar vinden op een manier die verder gaat dan beschikbaarheid en vaardigheden. We vieren de connectie die ontstaat wanneer gemeenschappelijke interesses en menselijke interacties samenkomen in de zorgverlening.


Wij dromen groot; kuura is op weg om de centrale hub te worden voor zorggerelateerde informatie en communicatie in Nederland. Ons streven is om een community op te bouwen die niet alleen de zorgapp van Nederland zal zijn, maar een beweging die de menselijke kant van zorg in de schijnwerpers zet.

wij zijn kuura
de zorg van morgen, ligt vandaag in jouw hand

Interesse? Kopje koffie drinken? Samenwerken? Meetesten?

Neem contact op met kuura!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam